Dato: 9. november 2019

En umiddelbar forelskelse

Møt menneskene bak Passion for Porsche: Madeleine Lundberg, Front Desk Manager og Digital Expert

Da Madeleine Lundberg så TV-serien Californication for første gang, forelsket hun seg ikke i den ganske så håpløse kjekkasen Hank Moody, men i bilen hans – en uflidd 1990 Porsche 964 Cabriolet. Selv om den ultimate bilen ennå ikke står parkert i garasjen, er i hvert fall drømmejobben i Porsche endelig på plass.

«Porsche kan ikke sammenlignes med noe annet bilmerke. Det er noe med formene, lyden, hvordan det skinner i lakken – alle de små detaljene. Kjøregleden topper det hele, den sitter som klistret på veien og det er like moro å dra på i svingene som å kjenne kreftene idet bilen akselererer fremover. Snakk om at det kiler i magen, det slår alle berg og dalbaner i verden», sier Madeleine leende.

Madeleine har drevet med hest hele livet og trekker frem likhetstrekk mellom disse sterke, elegante dyrene og Porsche.

«Det er noe med å kjøre en Porsche som det er å sitte på en topp, kvalitetshest – den bare venter på lov til å få gå frem og reagerer umiddelbart på alle signaler. Enten frem eller tilbake. Det høres kanskje litt ut som en klisjé, men det er ikke tull», forteller hun.

Porsche entusiastene er unike

Madeleine har ikke noen tidligere erfaring fra bilbransjen, men drømmen om Porsche har bodd i henne i mange år. Nå er hun klar for å ta fatt på stillingen som Front Desk Manager og Digital Expert ved Porsche Center Asker & Bærum og gleder seg veldig til å bli kjent med alle Porsche-entusiastene.

«Er det noe jeg har lagt merke til, så er det at ingen bryr seg om jeg at jeg ikke kan alt om bilene enda, motorens teknikk eller at jeg for eksempel ennå ikke er helt sikker på hvilken type en 911 fra 1976 er. De fleste deler gledelig sine historier eller sin kunnskap. Alle er velkommen og alle deler den samme gleden».

Skal spre passion for Porsche

Som ansvarlig for centerets sosiale medier skal Madeleine jobbe med å spre denne gleden, inspirasjonen og entusiasmen rundt Porsche videre i deres egne sosiale kanaler.

«Å få jobbe med en så sterk merkevare, og å få omgi meg med så vakre biler hver eneste dag, er en drøm som går i oppfyllelse. Min oppgave blir å videreformidle den lidenskapen og de følelsene Porsche vekker i så mange av oss. Eller å spre passion for Porsche til entusiastene og kundene våre gjennom våre sosiale medier. Da er det ekstra kult at vi har vår egen hjemmeside. Her kan du forvente mye spennende innhold fremover», sier Madeleine entusiastisk.

Ønsker velkommen både på nett og på Billingstadsletta

I tillegg til å være ansvarlig for sosiale medier er Madeleine Front Desk Manager, noe som betyr at hun er et av de første ansiktene du møter når du besøker Porsche Center Asker & Bærum på Billingstadsletta 13. Der ønsker hun at alle skal føle seg velkommen – uansett om man går med planer om å kjøpe en bil eller bare vil komme innom for en kaffe og en titt.

«Det jeg gleder meg aller mest til er å til å jobbe med en gjeng utrolig dyktige folk og ikke minst å møte kundene våre og å få gi dem en god opplevelse av centeret», sier Madeleine.

«Centeret vårt har blitt utrolig flott, med moderne design og glassvegger rundt verkstedet, noe som betyr at du kan sette deg ned og følge med på bilen din mens den er inne til service. I mellomtiden kan du enten slå deg ned og ta en prat mens du får en god kopp kaffe eller du kan spasere rundt og se på centerets særegne detaljer. Hvis du har behov, kan du også låne et av våre møterom og jobbe i ro og mak mens du venter på bilen din – vi vil gjøre vårt aller beste for å imøtekomme dine behov».

Madeleine Lundberg

Front Desk Manager & Digital Ekspert