Dato: 6. august 2020

10 grunner til å ha Passion for Porsche

Vi kunne sikkert ramset opp 911 grunner til hvorfor Porsche ligger vårt hjerte nærmest. Motorsport, kjøreglede, samhold, turbomotorer, innovasjon, elektrisitet eller luftavkjøling. Uansett hva som får blodet ditt til å bruse, så kan det være du kjenner deg igjen i noen av disse?

1 – Den 26 juni i 1898 blir navnet Porsche kjent da Egger-Lohner electric vehicle, C.2 Phaeton model, blir det første registrerte kjøretøyet. Designet og bygget av Ferdinand Porsche. I 1900 blir den elektriske Lohner-Porsche presentert under verdensmessen i Paris. Så historien går langt tilbake i tid. Dette er den første grunnen til at vi har denne sterke tilhørigheten til Porsche, leverandør av verdens beste sportsbiler!

2 – Visste du at over 70 prosent av alle Porscher som noensinne er bygget, fortsatt kjører på veiene rundt om i verden?

3 – Tradisjon og visdom. Gjennom over 100 år er det prøvet, testet og prøvet ut igjen. Og igjen. Hele tiden er målet å bli bedre, lage neste modell – den som er bedre enn den forrige, som har enda bedre ytelser og som har enda mindre forbruk. Med visdom kommer utvikling, dette er vår tradisjon.

4 – Attitude. Med en stor dose ydmykhet!

5 – Porsches historie er bygget på årevis med motorsport og kjøring på baner rundt om i verden. Fra Targa Florio, Paris Dakar Rally, Formel 1 og 24 Hours of Le Mans til kjøremaskiner som 911 RSR og 919 Hybrid. Porsche kan skilte med over 30.000 seire i motorsport. Sånt blir man stolte av.

6 – Når du kan bruke din Porsche til alle dagligdagse formål og samtidig bli med på banedager på Rudskogen eller teste ytelsene på Nürgurgring før du vender hjem og kjører hengeren på gjenbruksplassen – da kan du trygt si at du har en god blanding av rå kraft og hverdagslig praktikalitet.

7 – Med 650 forhandlere i over 130 land er Porsche idag å finne over hele verden. Også i de fjerne galakser!

8 – Som Ferry Porsche selv sa: «In the beginning I looked around and could not quite find the car I dreamed of. So I decided to build it myself». Vi takker han for visjonen og drømmen han hadde. Har du en drøm? Vi håper vi kan ønske deg velkommen inn til oss, kanskje du kan oppfylle den du også.

9 – Uten grenser. Fartsgrenser kanskje, men ellers så er vel grenser til for å tøyes? Og det kan man vel påstå at Porsche gjør.

10 – Track Experience, Travel Experience, Ice Experience. Drivouts, Cars & Coffee, Porsche Festivalen… Med Porsche kjøper du ikke bare en bil. Du kjøper følelser, opplevelser og samhold. Hvis du vil, så har du en hel familie som deler din passion for Porsche. Der ingen er like men alle har, eller har hatt, de samme drømmene. Og disse drømmene handler aldri om å bare komme seg fra A til B, men det å føle at reisen – uansett hvor du skal, er selve målet.

Vi har ramset opp 10 grunner over, du kan finne dine egne. Uansett ønsker vi deg når som helst velkommen inn til oss her på Billingstadsletta 13. Her kan du få en god prat med en av våre selgere og kanskje kan vi hjelpe deg å realisere din drøm. Trenger du service på bilen din eller har du andre spørsmål, ikke nøl med kontakte oss.

Vi ses!

Espen Knudsen

Salgssjef