Dato: 9. november 2019

Hjertet sier 911 Cabriolet, fornuften sier Panamera

Møt menneskene bak Passion for Porsche: Atle Grislingaas, servicemarkedssjef for Porsche Center Asker & Bærum

Når Atle Grislingaas ikke er på tur i marka med barna sine, er han travelt opptatt med å lede mekanikerne og servicerådgiverne hos Porsche Center Asker & Bærum. Han er en viktig del av teamet som skal gjøre både bilene og lidenskapen for dem mer tilgjengelig for Porsche-entusiaster i Asker & Bærum med lanseringen av det nye Porsche Centeret på Billingstadsletta 13.

Den aktive familiefaren er ansvarlig for servicemarkedet og har cruiset gjennom karrieren ved å tilby ypperlig kundeservice til noen av de mest anerkjente transportmerkevarene i Norge.

«Jeg var i SAS i mange år, hvor jeg jobbet tett opp mot kunder. Det har alltid vært min sterke side. Jeg jobbet deretter for BMW, og var der i ti år. Nå er jeg veldig glad for at jeg endelig har funnet drømmejobben hos Porsche», sier Atle.

Den unike Porsche-følelsen

Atle føler seg heldig som får lov til å jobbe med et så spennende og eksklusivt merkevare. Han forteller at han får en helt spesiell følelse av å sette seg bak rattet i en Porsche.

«Når du har satt deg til rette, kjennes alt riktig fra første sekund. Alt passer så godt
sammen – styreresponsen, motoren og kjøreegenskapene er finjustert til fingerspissene. Det unike lydbildet fra motoren og den overlegne responsen du får når du du tråkker inn gasspedalen, forsterker den gode følelsen enda mer. Man klarer nesten ikke å slutte å smile».

På spørsmål om hvilken Porsche-modell som rager høyest på ønskelisten, er svaret til Atle
todelt – avhengig av om det er hjertet eller fornuften som får bestemme.

«Hjertet sier 911 Cabriolet, men fornuften sier at jeg som familiemann kanskje heller bør velge Panamera Turismo. Det er den ultimate familiebilen!»

Ferske Porsche-entusiaster og lojale design-nostalgikere

Atle møter både dem som skal kjøpe sin første Porsche, og nostalgiske bilentusiaster som har samlet på og vært opptatt av Porsche i en mannsalder.

«Det er en god kombinasjon. Mange er førstegangskjøpere som lenge har drømt om å eie en Porsche, samtidig som du har lojale entusiaster som ofte eier flere modeller og har et mer nostalgisk forhold til bilmerket. Dette er en av de store fordelene med min jobb, å få møte alle disse forskjellige menneskene med en og samme ting til felles – gleden som Porsche gir», forteller Atle.

Den 4 september lanserer Porsche sin første helelektriske bil, Taycan, som det er knyttet store forventninger til.

«Taycan vil engasjere førstegangskjøpere enda mer. Rundt 70 prosent av de 3000 menneskene som står på reservasjonslisten for akkurat denne bilen, har aldri eid en Porsche før. Det er veldig spennende å kunne tilby Porsches helt unike egenskaper til en helt ny gruppe kunder – eller gjester som vi kaller dem!»

Nytt Porsche Center i verdensklasse

Atle og resten av hans kollegaer har nå en hektisk, men spennende periode foran seg med åpningen av Porsche Center Asker & Bærum på Billingstadsletta 13. Atle forteller at han knapt kan vente med å komme i gang med arbeidet.

«Det er ubeskrivelig gøy å få bli med å skape noe helt fra bunnen av og få bygge opp et team og finne den rette miksen av dyktige mennesker. Dette blir en fantastisk reise for både de ansatte og kundene våre. Jeg gleder meg veldig til vi får innført våre rutiner og satt vår signatur på arbeidet. Vi har blitt utfordret til å lage et Porsche Center i verdensklasse, og det skal vi klare. Bilene er jo førsteklasses, og så er det opp til oss å skape de gode opplevelsene for kundene våre», avslutter han entusiastisk.

Atle Grislingaas

Servicemarkedssjef