Dato: 20. mars 2020

Kjære kunde og Porsche-entusiast

Vi er inne i en svært vanskelig og spesiell tid som fra dag til dag er preget av store endringer med covid-19. Vi har vært i drift i knappe fire måneder og allerede står vi ovenfor vår største utfordring noensinne.

Fra og med i morgen, lørdag 21 mars, stanser Porsche opp produksjonen i Zuffenhausen og Leipzig i to uker som utgangspunkt (Les mer om dette på newsroom.porsche.com) Dette fører selvsagt med seg noen utfordringer.

Selv om det er tungt og dagene er preget av usikkerhet, vil vi benytte anledningen til å rette en stor takk til deg for mottagelsen vi har fått siden vi åpnet dørene den 11.11.2019. Vi har allerede solgt mange biler og flere skal få sine biler utlevert i den kommende perioden. Vi har også et godt utvalg av både brukte og nye biler på lager. Vi har fulle ordrebøker på verkstedet og ikke minst har vi fått noen fantastiske tilbakemeldinger. Så kjære kunde, tusen takk for tilliten så langt!

Vi hos Porsche Center Asker & Bærum har allerede rukket å bli en stor familie. Vi holder sammen med masse godt humør og profesjonalisme med fokus på deg som kunde. Vi håper at dette gjenspeiles i vårt servicenivå. Men derfor er alt rundt denne situasjonen ekstra tung for oss i disse dager. Vi gjør alt i vår makt for å holde hjulene i gang, selv om vi har måttet ta grep som går ut over vår hverdag. Vi er alle preget av alvoret omkring denne utviklingen, men samtidig er vi også positive til at vi skal klare å komme oss igjennom denne krisen. Vi håper og tror at situasjonen vil endres snart, slik at vi kan få komme tilbake til «den normale» hverdagen som vi alle trives så godt i her på Billingstadsletta 13.

Det er ikke så lett å vite hvordan man skal forholde seg til all informasjon som florerer i mediene, men er det én ting som er sikkert – så er det at vi hele tiden følger myndighetenes anbefalinger for å minske smittespredning. Dette er noe vi forholder oss til med den aller største alvorlighet. Vår virksomhet er, som innen bilbransjen generelt med verksted og transport, definert av myndighetene som samfunnskritisk og derfor holder vi dørene og telefonlinjene åpne som normalt. For alle som ønsker å besøke oss eller som har behov for service på bilen, som ønsker å ta vårsjekken eller er på utkikk etter ny- eller brukt bil, vi er her for å ta deg imot – med alle forholdsregler klare.

Det er ikke noe mer vi ønsker enn å få våre kunder tilbake i butikken, for er det én ting vi setter pris på, så er det livet vi opplever på gulvet med dere som kommer innom for å slå av en bil prat, som deler de gode Porsche-historiene og som setter seg ned med en kopp kaffe og en matbit imens bilen er på service. Vi vil at du skal vite hvor mye vi setter pris på vårt forhold til deg og vi er enormt takknemlige for at du velger oss som din forhandler og leverandør av tjenester til din Porsche. Uansett hva slags ønsker eller behov du måtte ha frem til denne krisen er over, håper vi at du vil ta kontakt med oss slik at vi kan oppfylle dine ønsker og behov.

Ring oss, send oss en e-post eller kontakt oss på Facebook når som helst– vi er alltid tilgjengelige for deg!

Inntil videre, pass godt på deg selv og dine nærmeste. Takk for at du tok deg tid til å lese dette og så håper jeg at vi ses igjen snart!

Med vennlig hilsen

Glenn Steiner, Administrerende direktør, Porsche Center Asker & Bærum

Telefon: 66 911 911
E-post: post@porsche-asker.no