Dato: 15. oktober 2020

Roadtrip med Porsche Taycan. Destination: Fýri , Hemsedal

Når vi for kort tid siden inngikk en samarbeidsavtale med Fýri Resort i Hemsedal, var ikke undertegnede vond å be når vi fikk invitasjon til å komme på besøk.
Vi konkluderte raskt med at en reise opp til Fýri, nå midt i Norges vakreste årstid, er helt innafor! Dessuten, hvem sier vel nei til å kombinere et luksusopphold på Norges mest moderne skidestinasjon, med en magisk biltur på norske veier i en helelektrisk Porsche Taycan? Derfor pakker vi imorgen en av våre Taycan Turbo og drar til Hemsedal - og vi vil at du blir med oss på eventyret.

Reisen er like viktig som destinasjonen

Det har seg jo slik at, og dette kan du sannsynligvis relatere til – bak rattet på en Porsche er reisen minst like viktig som destinasjonen. Det handler ikke bare om å komme seg fra A til B. En alminnelig tur i butikken er en opplevelse i seg selv. Og når vi nå skal spenne fast sikkerhetsbeltet og kjøre på de flotte veiene fra Billingstadsletta og opp til hjertet av Hallingdal, da MÅ vi dokumentere.

Vi skal ikke bare kjøre og kose oss, vi har lagt planer og vi skal dele de med deg. Om du velger å «bli med oss på turen», kan du forvente alt fra spørsmålsrunder og livesendinger på vår Instagram. Vi kommer til å ta for oss alle spørsmål du måtte ha om Taycan (og andre modeller for det sakens skyld).
Vi skal snakke om lading – både underveis og ved ankomst på Fýri. Visste du forresten at Porsche Norge og Fýri nettopp har installert destinasjonsladere?

Emma Valen – «Ble med far på crossbanen, med dukkene i sekken»

Fýri Resort Hemsedal. Inspirert av Alpene og Saint Tropez, utvilsomt norsk på sitt aller beste.

I løpet av helgen skal vi undersøke hvor man kan gå høstens flotteste toppturer og hvilke andre opplevelser Hemsedal byr på. Hemsedal er kanskje mest kjent for sine vinteraktiviteter, Europas beste afterski og som Skandinavias mest pulserende skidestinasjon. Nå skal vi opp og nyte høsten da det er aller vakrest, FØR snøen faller.

Vi skal teste Fýri ´s Pool Club på hele 1000 kvm, vi skal spise på deres restaurant Liv og vi skal vise dere hva man kan oppleve og finne på under et opphold på Fýri . Kanskje vi klarer å huke tak i hotellsjefen også for å stille han noen spørsmål!?

Sist men ikke minst kan du forvente en og annen overraskelse underveis. Uten å si for mye – en av de som følger med denne helgen får kanskje muligheten til å «gå i våre fotspor»!?

Madeleine Lundberg – «En umiddelbar forelskelse»

Bli med på en elektrisk tur

Bli med på en elektrisk kjøretur med Emma og meg. Turen går fra lavlandet på Billingstad, og opp til noen av Norges flotteste fjelltopper. Vi skal også undersøke litt hvordan Taycanen føles på høstveier i dalende temperaturer og om vi bli med i «gjengen» som har glemt alt om rekkeviddeangst!

Vi håper du blir med oss på tur.

Følg oss på instagram.com/porschecenteraskerbaerum/ og på Facebook så får du med deg alt vi skal finne på i løpet av helgen!

Hilsen Emma og Madeleine

Vil du lese mer om Fýri ? Kanskje du vil booke ditt opphold allerede nå? Klikk på linken HER

Madeleine Lundberg

Front Desk Manager & Digital Ekspert