Dato: 7. september 2020

Slik parkerer du hos oss.

- Parkering hos Porsche Center Asker & Bærum

Når du skal besøke oss, enten til fots eller med bil, så ønsker vi at det skal være så enkelt som mulig å finne frem. Derfor har vi laget denne beskrivelsen av senteret, slik at det ikke skulle være noen tvil. Skulle det allikevel være det så ikke nøl med å ta kontakt!

To hovedinnganger

Til fots: Det er enkel adkomst fra fortauet eller hvis du kommer gående fra buss eller tog. Utenfor kan du slå deg ned på benken og nyte solen. Du kan også gå inn på platået foran verkstedet hvor du kan beundre verkstedsgutta i full sving med biler i bukkene. Når du kommer inn denne veien treffer du rett på vår Front Desk og der du alltid vil bli møtt av et blidt ansikt og du vil få hjelp til å finne frem til den avdelingen du skal besøke.

Med bil: Hvis du kommer med bil, kjører du direkte inn i vår egne Porsche Parkering. Du kjører inn i P-Huset på Billingstadsletta 11, som ligger rett ved siden av vår hovedinngang. Hold mot venstre og følg oppmerking på bakken vel inne i P-huset. Velger du å kjøre hit står du gratis under hele ditt opphold. Her er det også satt opp ladere slik at du kan lade bilen din.

Skal du levere bilen på service, kan du parkere her til alle døgnets tider og slippe nøkkelen enkelt, greit og sikkert i vårt nøkkeldrop.

Kundereisen

Når du kommer inn i vår garasje starter det vi kaller kundereisen i vårt center. Der finner du bilder på veggene av alt fra Porsche Motorsport til gamle, klassiske modeller. Det er små detaljer å legge merke til hele veien innover mot senteret, som utstillingsmodell i glassmonteret og videre oppover trappen og inn i vår 41 meter lange kulvert. Her kan du lese om Porsches historie og hvordan modellene har utviklet seg – fra 354 til den den siste generasjonen 992.

Videre fra kulverten ankommer du vår Business Lounge. Her kan du logge gratis på vårt nett og jobbe i ro og mak ved et av våre kontorstasjoner. Du kan også lade både mobil og datamaskin. Er du tørst kan du forsyne deg av kaffe av aller høyeste kvalitet, levert fra Solberg & Hansen og du kan sette deg i en av våre behagelige stoler og se på tv eller lese en av bøkene vi har liggende.

Fortsetter du innover fra Business Loungen, kommer du først til delelageret før du møter gjengen på servicemarkedet. De tar deg imot og hjelper deg med hva du måtte ha behov for.

Videre ned trappen, forbi de store vinduene som viser alt hva som skjer på verkstedet, går du inn i vår salgsavdeling. Avdelingen for nye biler er det første du kommer til og avdelingen for brukte biler ligger en etasje lenger ned.

…og i bakgården er det parkering forbudt!

Vi har også en inngang fra bakgården. Der har vi en såkalt Direct Dialogue Bay-hall med en verkstedsbukk og diagnoseanlegg. Her kan du og en tekniker gå igjennom din bil sammen, hvis det skulle være behov for det.

Hvorfor er det forbudt å parkere her?

Vår bakgård blir brukt til alle døgnets tider. Her plasseres det biler som skal til verkstedet og det kjøres denne veien inn og ut flere ganger daglig. Ikke minst er det denne veien vi får bilene inn og ut av våre salgshaller.
Helt nyankomne biler som skal få nye eiere plasseres her og det er stor trafikk av biler som skal vaskes og klargjøres. Hvis en bil skal ut på prøvekjøring fra vår bruktbilavdeling, kommer den ut via vår bilheis. Det er her vi får vår varelevering og vi har også vårt gjenvinnings område plassert her i bakgården. Her trenger søppelbilene fri adkomst. Samtidig har vi også her plassert ladeplasser til våre egne biler og til biler som skal, eller har vært innom verkstedet.

Dette er bare noen av grunnene til at det er viktig for oss at kundebiler ikke parkerer her og potensielt blokkerer for vår daglige logistikk. Vi ønsker å yte den aller beste service for deg, så derfor sier vi på forhånd takk for at du ikke parkerer her.

Hjertelig velkommen til oss, vi gleder oss til å ta deg imot!

Se video: