Dato: 12. november 2019

Som en fornøyelsespark for alle med passion for Porsche!

Porsche Center Asker & Bærum er ulikt det meste du er vant til fra tradisjonelle bilforhandlere og serviceverksteder. Her kan du følge med på teknikerne fra tribuneplass og komme enda litt tettere på bildrømmen.

Kundereisen – hvor starter den?

Via garasjeanlegget og parkeringshuset starter kundereisen og er skapt for å gi deg en opplevelse litt utenom det vanlige. Samtidig legges det opp til en sømløs og enkel måte å komme innenfor dørene. Uansett vær kan du gå tørrskodd inn på senteret via garasjeanlegget.

Inngangen til garasjen går igjennom Billingstadsletta 11, enten til fots eller med bil. På veggen over innkjørselen ser du en stor, rød Porsche logo som viser veien inn. Vel innunder taket holder du til venstre hvor selve parkeringsanlegget lyser imot deg med sorte vegger og gulv, helt innerst. Her er det dekorert med bilder av de flotteste Porscher på veggene samt store markeringer med Porsche på gulvet. Her kan du parkere gratis enten du skal levere bilen på service, vil snakke med en av våre selgere eller om du bare har et kort ærend og vil ta en titt.

Kommer du til oss etter stengetid, kan du trygt sette fra deg bilen din-du bare legger nøklene igjen i vår nøkkel-drop slik at våre teknikere finner de dagen etter. Etter at du har parkert bilen går du inn glassdøren og opp trappen der en ny opplevelse venter deg.

 

Bindeleddet som skaper entusiasme og forventning

«Her starter du med en Porsche 356 og følger de røde og hvite apex-linjene langs gulvet mens bildene av seks historiske modeller fra Porsches portefølje lyser mot deg. Det skal føles som å gå nedover en racerbane», sier administrerende direktør i Porsche Center Asker & Bærum, Glenn Steiner.

En 41 meter lang reise gjennom Porsches historie er det første som møter deg på det nye Porsche Centeret på Billingstadsletta 13 – i hvert fall når du kommer med bil. Denne portalen er bindeleddet mellom parkeringshuset og selve centeret, og får store modeller av viktige og historiske biler fra Porsches tidligere generasjoner på veggen. Meningen er å bygge opp en forventning til det som møter deg i den andre enden av gangen – nemlig en helt unik Porsche-opplevelse.

Kommer du til fots kan du velge om du vil ta kundereisen via vår «kulvert» eller om du velger hovedinngangen på fremsiden av centeret. Her er det bygget en benk i betong blant prydgress og magnoliatrær der du også får dirkete innsyn til vårt verksted.

«Her er det kundereisen og opplevelsen som skal stå i fokus. Det skal føles spennende å besøke et Porsche Center, og du skal samtidig kjenne glede og lekenhet når du kommer hit», sier Glenn.

Kom tett på stjernene

I enden av korridoren blir du ledet inn vår business lounge der du kan arbeide i ro og mak ved private kontorpulter eller du kan se på tv mens du får en god kopp kaffe. Ellers går du videre ut på en bro som tar deg over innkjørselen til verkstedet, og inn i nybilhallen. Fra broen får du galleriutsikt ned til boksermotorer, løftebukker og uniformerte serviceteknikere som finjusterer nye og gamle Porscher.

«På noen av de mest trendy restaurantene kan du ofte se inn til kjøkkenet der kokkene står og briljerer bak komfyren. Her er det de som tar vare på bilen din som er rockestjernene. Vi har glasset inn hele verkstedet, så du kan studere understellsbehandling og oljeskift på nært hold – enten du står i nybilhallen, oppe på broen eller på utsiden av vinduet. Dette blir selve hjertet i forretningen vår», sier Glenn.

Både delelager og kontorer får også glassvegger. I etasjen over blir det både et kjøkkenområde og et eget chambre séparée, der planen er å invitere gjester til ulike typer arrangementer. I salgsavdelingen for nybil finner du vår andre Carrera Café hvor du også kan nyte en kopp kaffe eller lese avisen mens bilen din er på service.

Null ærefrykt – bare ekte begeistring

På utsiden får bygget den klassiske Porsche-fasaden, med sølvpaneler og store røde bokstaver. Foran de store vinduene har en av Norges beste landskapsarkitekter tegnet en liten park, så du kan gå fra Billingstadsletta og helt opp til glassveggen for å titte inn og drømme deg bort.

«Det skal handle om ekte bilglede enten du kommer på besøk eller bare vil kikke inn til verkstedet eller sikle litt på de nye bilene. Jeg tror mange har en slags ærefrykt for Porsche, men vi vil ikke at noen skal være redd for å bare stikke innom og kjenne litt på Porsche-følelsen. Dette skal være et ekte opplevelsessenter!»

Vi ønsker deg velkommen inn til oss!