Dato: 12. januar 2021

Taycan Cross Turismo – som skapt for Norge

- Reservér din Cross Turismo nå

Med solid forankring i Taycan-plattformen vil dette siste tilskuddet på stammen kombinere den ypperlige kjøreopplevelsen vi kjenner fra Taycan med større plass og økt fremkommelighet.

Porsche presenterte sin første helelektriske sportsbil september 2019, og siden da har det blitt levert over 1000 Taycan i Norge, hvor kundene har hatt tre sedan-modeller å velge mellom. Nå tar vi neste steg i denne helelektriske Porsche-tidsalderen og åpner for reservasjoner av modellen Cross Turismo. Konseptbilen Mission E Cross Turismo har skapt store forventninger.

Produksjonsmodellen av Taycan Cross Turismo vil bli presentert i løpet av første halvdel av 2021.

Cross Turismo – som skapt for Norge

Konseptbilen Mission E Cross Turismo er fullspekket med innovative løsninger, kraftig motor og drift på alle hjul. Dette er en rå helårs-sportsbil i alle ordets betydninger. På ujevnt kjøreunderlag kan Cross Turismo øke bakkeklaringen og sikre fremkommelighet hele året. Med enda større bagasjeromskapasitet og de dynamiske kjøreegenskapene vi kjenner fra produksjonsbilen Porsche Taycan vil Cross Turismo bli en perfekt match til en aktiv livsstil.

Vil du vite mer? Klikk på linken for å komme direkte til reservasjonssidene. Her kan du også lese mer, se bilen i 360 grader og se video.

Klikk HER ➡️ https://crossturismo.porsche.no

Kom også gjerne innom oss og ta en prat med en av våre selgere som kan hjelpe deg med å besvare de ulike spørsmål du måtte ha.