Dato: 6. april 2020

TEGNE KONKURRANSE

Finn frem fargestifter, malespann og pensler eller din kunnskap om digital fargelegging og inspirér hele familien til å bli med på en kreativ aktivitet. Vi vil gjerne se dere alle sammen, med barna i spissen, finne på de mest kreative påfunn for å dele deres #passionforporsche med oss.

(Oppdatert! Denne konkurransen ble publisert 6. april, men fortsetter utover påske! Les mer under.)

Vi forbereder oss på at dette blir en påske litt utenom det vi er vant med. Derfor ønsker vi, sammen med Norefjell Ski og Spa, å inspirere til en morsom aktivitet for hele familien.
Selv om de også er preget av Korona-situasjonen, så ville de med glede være med oss å bidra til litt moro denne høytiden – slik at en heldig familie vil kunne ha noe fint å se frem til.
Ferieplanene for både påsken og sommeren har i år endret seg drastisk for mange på grunn av omstendighetene. Vår gode samarbeidspartner, Norefjell Ski og Spa, håper å kunne ønske gjester tilbake så snart som mulig. Derfor ser vi alle frem til å gi bort en opplevelsesreise til en familie som får dra på mini-ferie til vakre Norefjell.

Hva kan dere vinne?

Porsche Cayenne Coupé, 911 eller Panamera? Vinnerene får velge seg en bil som de får råde over en hel helg. Samtidig vil vi gjerne bistå med å finne noen kule omveier dere kan ta opp til Norefjell. Omveier er jo tross alt best i en Porsche! I bilen dere får låne av oss denne helgen, vil det ligge noen kule overraskelser til barna.

Når dere kommer frem til Norefjell Ski og Spa, får dere sjekke inn i en flott suite i 2 netter med frokost inkludert. Med i premien er inngang til Velvære Spa (18 års aldersgrense) og inngang til Bøeseter Bad som har basseng, jacuzzi og sauna. Dere kan tilbringe dagene i naturen på turstier, klatre i klatreveggen inne og nyte kvelden sammen med kakao foran peisen.

Datoen for oppholdet kan dere bestemme selv innenfor tidsrommet 1 juli til 1 september. (Eneste forutsetningen her er at det ikke blir videre innstramming av tiltak i forbindelse med Korona viruset og at hotellet ikke får åpnet opp for gjester) Verdi for premien er ca 10.000,-

Finn frem deres kunstneriske evner og sett i gang!

1. Last ned din favoritt blant disse stensilene av de ulike Porsche modellene. De kan skrives ut eller dere kan gjøre det digitalt. Fargelegg, lag mønstre, klipp og lim, kopier og forstørr – bare deres egen kreativitet kan sette en stopper. Finn stensilene her: Tegninger_Porschemodeller

2. Putt mesterverket i en konvolutt, ta et bilde av det og send til oss på e-post eller kom gjerne innom oss.
Sendes til post@porsche-asker.no eller til vår adresse, Porsche Center Asker & Bærum, Billingstadsletta 13, 1396 Billingstad. Deres bidrag må være hos oss senest den 22 april.

3. Vi utnevner en jury bestående av våre ansattes barn, så vil de avgjøre sammen hvilken heldige familie sitt bidrag vinner. Vinnerene trekker vi på lørdag den 25 april og dette filmer vi og legger ut på vår Facebookside.

4. Ta gjerne bilder og film underveis og tagg oss på Instagram eller Facebook på @porschecenteraskerbaerum og #pcabpåske så vi kan dele entusiasmen med dere – men dette er ikke et krav!

LYKKE TIL og riktig god påske!!

Våre åpningstider i påsken er som følger:

Onsdag 8.4 – 07-17
Skjærtorsdag STENGT
Langfredag STENGT
Påskeaften 10-15
1. påskedag STENGT
2. påskedag STENGT