Dato: 27. april 2020

Tegnesuksess med Porsche!

I helgen samlet vi barna til våre kollegaer for å være jury i vår tegnekonkurranse. Med det største alvor og innlevelse, fant vi til slutt en verdig vinner.

I denne pågående Korona-situasjonen ønsket vi å bidra med litt moro og kreativ aktivitet for hele familien. Idéen ble til en tegnekonkurranse hvor premien var et weekendopphold på Norefjell Ski og Spa og vi stiller med transport i form av en valgfri Porsche, tilgjengelig for hele helgen. Norefjell Ski og Spa synes også dette var en god idé og ga gledelig bort et opphold for en heldig familie. De er også påvirket og har måttet stenge dørene for gjester inntil den 19 juni.

Besøk Norefjell ski og Spa HER

Vi har til sammen fått inn over 50 bidrag, deriblant filmer og videoer av familier som maler og tegner og dokumenterer deres innsats. Vi har fått inn de flotteste og mest detaljerte tegninger og både digitale- og malte kunstverk. Temaene har variert i alt fra regnbuefarger og «Alt blir bra», til Pizza Porsche som leverer lynrask pizza.
Fellesnevneren? Passion for Porsche! Vi er så imponerte over kreativiteten og samarbeidet som er vist, så til alle som deltok, tusen takk – det har vært en fryd å ha deres mesterverk i vinduene våre på senteret på Billingstadsletta.

Les mer om konkurransen her: Tegnekonkurranse 

En vinner skal velges

Det føltes som en umulig oppgave å trekke en vinner, så vi kalte inn en jury bestående av 7 av våre kollegaers barn som påtok seg ansvaret med det største alvor. Fra 56 bidrag skulle det først velges 10 delfinalister, før 3 finalister skulle bli til 1 vinner. Sammen ble det diskutert og konferert før det til slutt ble kåret en vinner med 7 samstemte stemmer. Dermed kunne vi klappe og gratulere Manuel og hans datter Olivia som fikk nyhetene via vår Instagram Story til stor glede og forventning. Maleriet de sammen har laget er av en enhjørning-Porsche med Pegasusvinger – en flott fantasi i regnbuens farger!

Vil vil til slutt få gi en stor takk igjen til alle som deltok og ikke minst for engasjementet rundt denne konkurransen!

Hilsen alle i Porsche Center Asker & Bærum